Er valt veel te zeggen over de voor mij zeer inspirerende conferentie Total Church. Hieronder een soort mini-samenvatting in een deel van mijn geplaatste tweets tijdens die dag, afgelopen zaterdag.

Het spreekt mij enorm aan om zo’n 17/7 mission te leven. Maar mij bekruipt soms wel het gevoel/de vraag waarom ik niet al zo leef. En als je al niet zo leeft of je het dan wel kunt. Het moet namelijk uiteindelijk wel een soort natuurlijke habitat worden, want anders gaat het niet werken ben ik bang. In teamverband hieraan werken zal hoe dan ook een vereiste zijn. Elkaar evangeliseren, zoals dat werd genoemd.

En waarom het mij toch aanspreekt? Volgens mij vooral omdat het geloof daarmee relevant wordt/is. Niet een levensbeschouwing, maar een levensstijl. Niet beperkt tot hersenactiviteit, maar gewoon handelingen/acts.