Ja, ook ik ga vasten van twitter en facebook. Ja, dat melden is een beetje exhibitionistisch en ja, vasten van sociale media is een beetje slappe hap.

En toch ga ik het doen. Waarom? Ik wil me graag 40 dagen focussen. Waarop? De zeer klassieke gereformeerde drieslag, kerk gezin en werk :-). Beter gezegd, knallen voor mn scriptie, relatie met God verhelderen en onverdeeld genieten van mijn vrouwen. Staat twitter en facebook dat in de weg? Ja, soms wel. En laat je al die relaties dan in de kou staan? Ja, een beetje en nee, want veel van hen spreek ik gelukkig ook regelmatig buiten facebook en twitter om. En voor de rest geldt, stuur een mail en wellicht kunnen we een keer (weer) koffie drinken.

Bereikbaar via mail: info[at]johvandenakker[punt]nl of via de contactpagina. 06 is verkrijgbaar op verzoek :-) En vanaf 8 april weer gewoon via @akkertje en fb.com/johvandenakker.

 

Ps. Geen idee wat dat hele vasten is? Lees hier meer over vasten en specifiek de veertigdagentijd die dit jaar loopt van 22 februari tot 8 april.